Din 9 noiembrie, maestrul bucătar Horia Vîrlan va ţine în fiecare seară cursuri de gătit la restaurantul din cupola World Trade Plaza. De luni până vineri, bucătarul de la "Cireasa de pe tort" va oferi participanţilor la Petrecerile Delice sfaturi şi idei pentru a pregăti mâncăruri delicioase, dar şi pentru a se feri de dezastre în bucătărie.
Fiecare participant va avea la dispoziţie toate ingredientele şi propria-i mini bucătărie de gătit pentru a pregăti rapid delicioasele reţete. După ce mâncarea este gata, participanţii vor savura cina alături de un pahar de vin oferit din partea casei. Întâlnirile Delice vor avea loc de luni până vineri, de la 18:30 la 21:30, în restaurantul din cupolă World Trade Plaza - Piaţă Montreal nr. 10, Sector 1. Costul unei seri este de 94 de lei de persoană şi include, pe lângă delicioasele feluri de mâncare, apă, cafea şi vin.
sursa:romanialibera.ro
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu